Konst i Borgholm

Konst i Borgholm

God förmiddag, god förmiddag! Varmt välkommen ska du vara till mig blogg och ett nytt inlägg. Då ni länge har efterfrågat ett rekommendationsinlägg tänkte jag idag skriva ett sådant. Det kommer handla om Birgitta K och hennes konst i Borgholm.

Sedan jag träffade min konstintresserade pojkvän har jag fått ett mycket större intresse för olika typer av konst. Innan jag träffade honom var jag väldigt neutral gentemot tavlor och konst, jag hade aldrig riktigt insett att det kunde vara så vackert som det är. Att min pojkvän är så intresserad av konst och att gå på vernissager och liknande gjorde att jag automatiskt följde med och utvecklade mitt intresse. En konstnär som jag verkligen gillar är Birgitta K, hennes konst i Borgholm har en stil som verkligen faller mig i smaken. Hittills har jag köpt en tavla av henne och jag kan tänka mig att det kommer bli fler i framtiden också. Tavlan jag har köpt av henne har fått en riktigt fin plats hemma hos oss, den passar otroligt bra ihop med vår övriga inredning och stilen som finns i vårt hem. Med vårt stora intresse för konst har vårt hem nästan blivit som ett eget litet konstmuseum, vi har väldigt många tavlor som pryder våra väggar. Det är något som vi både fullkomligt älskar, det är precis som vi vill ha det. Dessutom har vi ett par tavlor i förrådet, så vi kan skifta mellan tavlor beroende på vilken känsla vi vill förmedla. Tavlan från Birgitta K hänger dock alltid uppe, det är min absoluta favorit och därför vill jag alltid ha den upphängd. Om någon av er som läser det här inlägget också är konstintresserad och vill se enastående konst i Borgholm kan jag verkligen rekommendera er att kolla in Birgitta K och hennes konst. 


Kommentarer är stängda.