Avstressande massage i Tierp

Avstressande massage i Tierp

Hej på er alla fina följare!

Hoppas ni har en fin start på veckan. Jag kände nu under helgen att jag behöver mer än bara vanlig vila för att få återhämtning, så jag har nu bokat mig på massage hos en kvinna i närheten av Tierp senare i veckan. Stress och oro sitter liksom i axlarna och nacken, så det går både upp i huvudet och ner i ryggen. Ofta kan det hjälpa med meditation eller att lägga en varm vetekudde över axlarna när jag sitter hemma i soffan om kvällen. Men när det varit ganska mycket under lång tid så sitter det liksom djupare och hårdare, så pass att jag inte lyckas lindra det på egen hand. Då vet jag att det är dags att boka massage.

Egentligen borde jag ju bokat för längesen, innan det blev så här illa. Men det är ju i och för sig bättre sent än aldrig, men min massageterapeut kommer säkert skälla på mig att ja väntat så länge med att komma dit igen. Hur gör ni när ni känner av spänningar och stress i kroppen? Jag älskar att gå på SPA, det är nog det mest effektiva för just mig att slappna av och ladda med ny energi. Men det är kanske inte så lätt att göra det så ofta.

När jag går på massage så föredrar jag att få ganska mjuk och snäll behandling, därför gillar jag också hot stone som verkligen är skönt och gör en härligt avslappnad. Men den här gången behöver jag nog ha lite med djupgående så att jag får kommit åt de blockeringar som sitter och får igång cirkulationen ordentligt igen. Jag hoppas att ni alla tar hand om er på bästa sätt. Lyssna till vad just eran kropp och erat sinne behöver. Må så gott så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.