Café i närheten av Perstorp

Café i närheten av Perstorp

Jag har mött en ny bekantskap i Perstorp, en dam som jag träffade när jag var ute med hunden, även hon var ute med sin hund och så började vi prata med varandra. Vi bor ett par trappuppgångar ifrån varandra och jag har hjälpt henne en del med att handla matvaror för hon har ingen bil, men det har jag. Jag tycker det är tråkigt att hon aldrig tycks hitta på något roligt, så därför föreslog jag att vi skulle leta upp något café i Perstorp eller i närheten och så for vi iväg med min bil och vi åkte till Sannes Smått & Gott. Där hade ingen av oss varit innan men efter vad jag hade hört skulle det vara ett omtyckt café, och efter att själv fått njuta av kaffe och delikata bakverk så kan jag inget annat säga än att jag håller med om att det här är ett underbart café i närheten av Perstorp. Det gäller att hitta små glädjeämnen i livet, och att gå på café kan vara en sak som piggar upp och får en att njuta av livet en liten stund. Min bekantskap tycket även hon att det var det trevligaste hon varit med om på väldigt länge när jag tog med henne till Sannes Smått & Gott. Även vi som inte bor i någon storstad kan behöva hitta på något kul, och jag tycker att ett cafébesök är en sådan sak som nog de flesta tycker om. Så om du är sugen på en fika och letar efter ett café i Perstorp med omnejd så kommer du utan tvekan att tycka om Sannes Smått & Gott. Smörgåsar, våfflor, kakor eller godis, nog finns det något för allas tycken och smak på detta café. 


Kommentarer är stängda.