Ett smidigt alternativ för snabbt målade väggar

Ett smidigt alternativ för snabbt målade väggar

Tjenare, hallå, hej! Det gläder mig att du har klickat dig in här för att läsa ett nytt inlägg. Dagens inlägg kommer huvudsakligen handla om företaget Etile Måleri & Fog och deras målare i Lomma som har hjälpt mig här hemma.

Jag har länge velat måla om väggarna i mitt sovrum och i vardagsrummet, sedan jag flyttade in för några månader sedan har de varit gröna respektive gula. Det är färger som jag inte riktigt tycker passar in, det matchar inte med min inredningsstil. Därför har jag velat måla om väggarna ända sedan jag flyttade in. Eftersom jag skriver det här inlägget nu förstår ni säkert att det inte har blivit gjort förrän för någon vecka sedan. Jag har helt enkelt inte hittat tiden för att varken tänka på vilken färg jag vill ha eller måla om väggarna själv. Av den anledningen sökte jag mig till det här företaget för att få hjälp av deras målare i Lomma. Eftersom jag inte riktigt har vetat vilken färg jag velat ha valde jag att köra på vitt, det är en färg som passar till allt och som inte drar åt sig för mycket uppmärksamhet. Det kändes som att vitt skulle passa perfekt, det passar till min inredning och om jag skulle vilja ha någon extra färg kan jag utsmycka lägenheten med mer färgglad inredning.  All den hjälpen jag fick av dem gjorde att det snabbt och enkelt blev ommålat, tack vare dem blev det gjort mycket fortare än vad det hade blivit om jag hade målat om helt på egen hand. Det kunde ni säkert lista ut eftersom det tog mig flera månader att ens komma till det här beslutet. Kort sagt är jag väldigt glad över den hjälpen jag fick av deras målare i Lomma, utan dem vet jag inte hur lång tid det hade tagit innan väggarna blev målade. 


Kommentarer är stängda.