Sorgbinderi i Helsingborg

Sorgbinderi i Helsingborg

Hallå där! Vad trevligt att du har hittat hit och att du är intresserad av att läsa ett inlägg. Min tanke med dagens inlägg är att berätta för er om företaget som hjälpte mig med ett sorgbinderi i Helsingborg, vilket är Knutpunktens Blommor.

Jag var för några dagar sedan på en gammal kollegas begravning, det var en väldigt god kollega som även blev en nära vän till mig. Därför var det en självklarhet för mig att gå på hans begravning. Tillsammans med några kollegor bestämde jag att beställa sorgbinderi i Helsingborg till begravningen, det var ett sätt för oss att hylla honom för allt fint han har gjort för oss under tiden han arbetade med oss. Jag hade ansvaret att gå och beställa binderiet, vilket jag tog på fullaste allvar. Med tanke på att jag hade kommit honom så pass nära visste jag precis hur jag ville att binderiet skulle se ut. Jag visste precis vilka färger och blommor som skulle vara med. Med visionen färdig vände jag mig till Knutpunktens Blommor för att kunna göra visionen till verklighet. Jag valde att vända mig till dem för att jag har fått riktigt bra av dem vid ett tillfälle tidigare, därför kändes det som att de var kapabla att leva upp till mina förväntningar den här gången också. Det var precis vad de gjorde också, de gav mig precis lika bra som jag hade förväntat mig. Tack vare att jag vände mig till dem fick vi sorgbinderi i Helsingborg som passade perfekt till situationen och vår gamla kollega. Skulle du vara intresserad av att erhålla lika bra hjälp med blommor kan jag verkligen rekommendera er att vända er till Knutpunktens Blommor.


Kommentarer är stängda.